Ads Top

De nieuwe draagbare LED projector voor 'echt bioscoopgevoel'

BenQ presenteert de BenQ GV30, 's werelds eerste miniprojector met 2.1-kanaals Bluetooth audio. Het in de behuizing geïntegreerde treVolo geluidssysteem levert extra bas en indrukwekkende geluidseffecten voor een echt bioscoopgevoel.

Bovendien scoort de slimme kleine projector met de modi Cinema en Day-Time, die donkere beeldzones aanpassen en zo zelfs bij helder licht voor een uitstekende beeldkwaliteit zorgen.

De 720p (HD) GV30 projector met 30.0000 uur LED-lichtbron heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels en projecteert met een helderheid van 300 ANSI lumen in een beeldformaat tussen 30 en 100 inch. De projectiehoek van de GV30 met autofocus en verticale keystone-correctie kan traploos tot 135° worden aangepast door de elegante behuizing op de magnetische voet te draaien, waardoor nieuwe toepassingsmogelijkheden ontstaan, bijvoorbeeld om vanuit ongewone kijkhoeken van inhoud te genieten.

De BenQ GV30 draagbare LED-beamer zal vanaf september in de winkels liggen voor een adviesprijs van 599 euro inclusief BTW.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.