Ads Top

Vierde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ vanaf 30 april te zien bij Videoland

Het vierde seizoen van het met prijzen overladen ‘The Handmaid’s Tale’ is vanaf vrijdag 30 april exclusief bij Videoland te zien.

De vierde reeks start met de release van twee afleveringen, daarna is wekelijks een nieuwe aflevering te zien.

De dystopische dramaserie ‘The Handmaid’s Tale’ speelt zich af in de nabije toekomst en is gebaseerd op de klassieke roman van Margaret Atwood. De serie vertelt over het leven in Gilead, een totalitaire samenleving in wat vroeger deel uitmaakte van de Verenigde Staten.

In het aankomende seizoen slaat hoofdrolspeelster June (Elisabeth Moss) terug tegen Gilead als een felle rebellenleider. Maar de risico's die ze neemt, brengen onverwachte en gevaarlijke nieuwe uitdagingen met zich mee. Haar zoektocht naar gerechtigheid en wraak dreigt haar te verteren en haar meest gekoesterde relaties te vernietigen.

Dit vierde seizoen is Elizabeth Moss niet alleen vóór de camera te zien, maar ook erachter. Ze regisseert drie van de in totaal tien afleveringen. Daarnaast nemen onder anderen Joseph Fiennes (Fred Waterford), Yvonne Strahovski (Serena Joy), Samira Wiley (Moira Strand), Alexis Bledel (Emily Malek), Ann Dowd (Aunt Lydia) en Max Minghella (Nick Blaine) de kijker weer mee in een sinistere wereld die onwerkelijk, maar tegelijkertijd ook angstig realistisch is.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.