Ads Top

Nieuwe Ultra Short Zoom-lenzen van Panasonic


De twee nieuwe Zero-Offset Ultra Short Throw (UST) Zoom-lenzen brengen het publiek nog dichter bij de actie. Deze lenzen voor Panasonic LCD-projectoren benutten elke centimeter van het weergave-oppervlak, van vloer tot plafond, en zorgen voor schaduwvrije beelden in zelfs de kleinste installatieruimtes.
 
De lens throw-ratio van 0,330-0,354:1 (WUXGA) produceert een 200-inch beeld op een afstand van ongeveer 1,42 m. De ruimte tussen de bovenkant van het beeld en het plafond wordt geëlimineerd voor een grotere visuele impact. De projector kan rechtstreeks aan het plafond worden gemonteerd zonder dat de lens het beeld belemmert. Bij een doorzichtscherm kan de projector in het midden van het scherm worden geplaatst om de helderheid gelijkmatig van het midden naar de hoeken en randen te verspreiden.

De Panasonic ET-EMU100 UST Zoom-lens voor de PT-MZ16K Projector Series zal in augustus 2021 beschikbaar zijn en de ET-ELU20 UST Zoom-lens voor de nieuwe PT-MZ880 Series zal in september 2021 op de markt komen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.