Ads Top

Panasonic verbetert Esports met upgrade voor hoge framesnelheid van projector

De nieuwe Panasonic PT-RQ35K projector levert actiebeelden van nog hogere kwaliteit en vrijwel zonder vertraging, zo meldt de fabrikant.
 
Nu Esports snel een van de populairste kijksporten ter wereld aan het worden is, is een van de uitdagingen voor de sector ervoor te zorgen dat het publiek in studio's en stadions elk detail van de gameplay op de grote schermen op hetzelfde moment ziet als de spelers.

Vertragingen of schokkerige beelden kunnen de meeslepende ervaring verpesten. Panasonic's nieuwste High Frame Rate (HFR) upgrade kit (ET-SUK10) voor de Panasonic PT-RQ35K projector pakt deze problemen aan en brengt toeschouwers in een stadion of studio dichter bij de actie dan ooit tevoren.
 
De HFR-upgrade levert beelden van hogere kwaliteit met snelle en vloeiende bewegingen en minder beeldvertraging. Dat wordt gerealiseerd door de DLP-laserprojector met 3 chips en 30.500 lumen in staat te stellen 240Hz HD-signalen te ontvangen en uit te voeren met slechts één kabel. De verbeteringen die de upgrade oplevert, zijn volgens Panasonic aanzienlijk: naast de hogere kwaliteit beelden wordt de vertraging teruggebracht tot slechts 5ms. Dit is een fractie van de 82ms vertraging die eerdere Panasonic-projectoren hadden, waardoor fans de sensatie van de actie nagenoeg in real-time ervaren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.