Ads Top

BenQ MOBIUZ EX3415R gebogen scherm intensiveert de SimRacing ervaring


BenQ breidt het portfolio van haar MOBIUZ gaming display-serie uit met het EX3415R-model, een 34-inch gebogen display in 21:9-formaat.

De gebogen monitor met een kromming van 1900R en een resolutie van 3440 x 1440 dompelt de kijker snel onder in de getoonde gaming-wereld.

De MOBIUZ EX3415R is volgens de fabrikant ideaal voor SimRacing, maar ook voor FPS en casual gaming. Het rijke geluid van het geïntegreerde treVolo geluidssysteem zorgt voor de juiste akoestiek.

Andere kenmerken zijn de 1ms Moving Picture Response Time (MPRT), Black eQualizer voor een betere zichtbaarheid van medespelers in donkere scènes of beeldvlakken, Color Vibrance voor kleuraanpassingen in de game waardoor tegenstanders beter te zien zijn, en AMD FreeSync Premium voor een vloeiende game-ervaring zonder trillingen. HDRi optimaliseert de kleuren en het contrast van de EX3415R verder, waardoor details duidelijker worden weergegeven. De speciaal ontworpen racemodus brengt buitengewone race-ervaring met heldere en stabiele weergaven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.