Ads Top

Samsung lanceert nieuwe serie hoge resolutie-monitoren


Samsung heeft de volledig nieuwe reeks hoge-resolutie monitoren voor 2021 aangekondigd. Die bieden een 'levensechte beeldkwaliteit' in combinatie met een geavanceerd ergonomisch ontwerp. H

Samsungs nieuwe lijn monitoren bestaat uit 12 verschillende hoge-resolutie modellen in drie series: de S8, S7 en S6. Alle modellen beschikken over meer dan 1 miljard kleuren voor een levendig beeld, dat verder verbeterd wordt met HDR 10-technologie.

Alle monitoren zijn, als eerste in de branche, Intelligent Eye Care-gecertificeerd door TUV Rheinland. De Adaptive Picture eye care-technologie past de helderheid en kleurtemperatuur automatisch aan de kameromstandigheden aan.

De monitoren hebben daarnaast een speciale eye-saver-modus die de hoeveelheid blauw licht vermindert en Flicker Free, waardoor je ogen worden beschermd tegen flikkeringen op het scherm.

De nieuwe lijn monitoren is dankzij de Eco Saving Plus-technologie ook erkend op het gebied van energie-efficiëntie. De monitoren hebben de Zweedse Confederation of Professional Employees (TCO) display-certificering voor de volgende generatie duurzame producten, Electronic Product Environmental Assessment Tool (EPEAT) ecolabelcertificering voor elektronische producten, en een Energy Star-certificering voor energiebesparende producten ontvangen. De Eco Saving Plus-technologie vermindert tot 10 procent van het stroomverbruik door de helderheid van zwarte delen automatisch aan te passen, met behoud van een heldere en levendige beeldkwaliteit.

De S8 is het vlaggenschip en heeft functies voor zowel bedrijven als creatieve professionals. Dit model biedt Ultra-High Definition (UHD) -resolutie en is verkrijgbaar in 27 en 32 inch. Naast UHD-ondersteuning en meer dan 1 miljard kleuren, beschikt de S8 over een 99% sRGB-kleurengamma.

De S8 heeft verschillende connectiviteitsfuncties, waaronder USB 3.0 en een USB-hub. Het platte randloze ontwerp maximaliseert het comfort en minimaliseert afleiding. Je kunt een bijna naadloze opstelling met twee monitoren maken. 

De monitoren zijn in Nederland verkrijgbaar vanaf mei 2021. De verkoopadviesprijs van de S6-serie start vanaf 299 euro, voor de S7-serie is dit 379 euro en de S8-serie is verkrijgbaar vanaf 449 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.