Ads Top

OPPO Find X3 Pro 5G met op maat gemaakte sensoren


OPPO heeft vandaag de nieuwe premium Find X3 Series gelanceerd. Daarvan is de OPPO Find X3 Pro 5G het vlaggenschip. Daarnaast worden de OPPO Find X3 Neo 5G en de Find X3 Lite 5G uitgebracht.
 
Het paradepaardje van de nieuwe Find X3 Series, de OPPO Find X3 Pro 5G, is de eerste smartphone die twee primaire 50MP-camera’s (groothoek- en ultragroothoek) combineert en gebruik maakt van de innovatieve Sony IMX 766-beeldsensor.

De OPPO Find X3 Pro 5G beschikt ook over 10-bit beeld- en videoverwerking, een professionele functie op DSLR-niveau die hoogwaardige videobeelden oplevert met een groter dynamisch bereik en meer kleurdiepte voor professionele nabewerkingen.

Dankzij de Cinematic Mode wordt er bovendien gebruik gemaakt van de 10bit-mogelijkheden met 4K-video, een breed dynamisch kleurbereik en video-opname in zogeheten log format. Dit biedt volledige handmatige controle over ISO, witbalans, sluitertijd en focus voor optimale video-contentcreatie. Bovendien introduceert de OPPO Find X3 Pro 5G een ultragroothoekcamera met een zogeheten freeform-oppervlaktelens die vervorming rond de randen van foto's en video's drastisch helpt te verminderen.

De OPPO Find X3 Pro 5G maakt verder gebruik van een innovatief 10-bit Full-Path Colour Management System om foto’s en video’s tot 1 miljard kleuren vast te leggen, op te slaan en weer te geven.

De OPPO Find X3 Series is vanaf 22 maart verkrijgbaar in Nederland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.