Ads Top

Teufel introduceert volledig herziene CINEBAR 11

De populairste soundbar van Teufel verschijnt vandaag in een compleet herziene versie. De nieuwe CINEBAR 11 biedt in vergelijking met zijn voorganger aanmerkelijk krachtiger prestatievermogen en kan worden uitgebreid tot een surround systeem.

De spiksplinternieuwe draadloze subwoofer T 6 van 6 inch kan liggend of staand worden opgesteld.

De naam, het basisontwerp en de prijs zijn bij de CINEBAR 11 onveranderd gebleven. Al het andere is door Teufel herzien, opnieuw vormgegeven en verbeterd. De nieuwe variant van de CINEBAR 11 biedt een aanmerkelijk krachtiger prestatievermogen en kan daarmee ook grotere woonkamers met geluid van topkwaliteit vullen. In combinatie met de optioneel leverbare EFFEKT rearspeakers levert de CINEBAR 11 volgens de fabrikant een onvervalst meerkanaals geluid, zonder de noodzaak om storende luidsprekerkabels dwars door de kamer te leggen. De meegeleverde subwoofer T 6 heeft zelfs helemaal geen kabels nodig.

De nieuwe CINEBAR 11 is per direct verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering voor een prijs van 399,99 euro via teufelaudio.nl. De soundbar is ook verkrijgbaar als onderdeel van de CINEBAR 11 4.1-set die daarnaast twee EFFEKT rearspeakers omvat en verkrijgbaar is voor 699,99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.