Ads Top

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 11

Het is stuivertje wisselen aan kop van de lijst met meest populaire titels op Netflix. Nam Ginny & Georgia vorige week de eerste plaats over van New Amsterdam, de ziekenhuisserie heeft zich teruggevochten naar de eerste plaats. Met Despicable Me 3 op een derde stek.

Deze drie sterkhouders zorgen ervoor dat de nieuwe films en series deze week het moeten doen met net een plekje naast het podium. The One staat vierde, gevolgd door alweer het zevende seizoen van The Blacklist. De leuke familiefilm Yes Day staat zesde.

Grote zakkers zijn vooral onderin de lijst te vinden, zoals de film Sentinelle (-9), Firefly Lane (-7) en de documentaire over Biggie (-7). In de tweede helft van de lijst staan nog twee nieuwkomers. De documentairereeks over de echte piraten van het Caribisch gebied en de film De Club van Lelijke Kinderen.

Deze week is in de Verenigde Staten het televisieseizoen ook weer op gang gekomen. Dat zorgt ervoor dat ook op Netflix wekelijkse series, die tegelijk lopen met de uitzendingen in Amerika, weer verschijnen. Riverdale en Snowpiercer waren als eerste aan de beurt en duiken uiteraard ook gelijk weer op in de lijst.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.