Ads Top

Een QLED 4K TV voor buiten


Met de lancering van The Terrace brengt Samsung zijn premium QLED TV-ervaring naar buiten. Het nieuwe toestel is volgens het bedrijf beschermd tegen alle weersomstandigheden.

De QLED 4K TV heeft een hoge helderheid van 2000 nits voor realistische kleuren en haarscherp beeld. Dankzij een speciale antireflectie is een ongestoorde kijkervaring volgens Samsung verzekerd, zelfs bij het schitteren van de zon. Water en stof hebben weinig kans. Vanzelfsprekend wordt er standaard een beschermhoes meegeleverd, maar ook zonder functioneert het toestel goed tot zeker -31°C.

Optioneel is er een speciale, IP55-gecertificeerde The Terrace Soundbar (210W 3.0Ch), die je verbindt via Bluetooth of wifi.

The Terrace is vanaf april beschikbaar in 55 -, 65 - en 75 inch voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk 3.999 euro, 4999 euro en 6499 euro De Terrace Soundbar is verkrijgbaar vanaf mei en kost 999 euro.

Als introductieaanbieding krijgen consumenten tijdelijk The Terrace Soundbar cadeau bij aankoop van een The Terrace TV. Dit geldt voor aankopen van 5 april tot en met 27 juni 2021, bij geselecteerde verkooppunten. De overige voorwaarden voor deze promotie zijn vanaf 5 april terug te vinden op https://www.samsung.com/nl/promo/.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.