Ads Top

Amazon Prime Video lanceert eerste Nederlandse film De Oost

De Oost, een langverwachte Nederlandse film gebaseerd op de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog, lanceert op 13 mei exclusief op de streamingdienst Prime Video, met een Nederlandse bioscooprelease op dezelfde dag, in afwachting van de heropening van de theaters.

Geregisseerd door Jim Taihuttu (Wolf, Rabat), met in de hoofdrollen Gouden Kalf-winnaars Marwan Kenzari (Wolf, Aladdin) en 'Shooting Star' Martijn Lakemeier (Oorlogswinter, Hollands Hoop).

De Oost voegt zich bij een enorme selectie van films en tv-programma's, waaronder Amazon Originals The Grand Tour, The Marvelous Mrs. Maisel, Borat Subsequent Moviefilm, Coming 2 America en de aankomende release van Tom Clancy's Without Remorse, beschikbaar op Prime Video in Nederland, zonder extra kosten bij een 2,99 euro-per-maand Prime-lidmaatschap.

De film is beschikbaar voor Prime-leden in Nederland zonder extra kosten voor hun lidmaatschap, met een Nederlandse bioscooprelease op dezelfde datum in geselecteerde theaters. De Oost , geregisseerd door Jim Taihuttu (Wolf, Rabat) en in de hoofdrollen Gouden Kalf-winnaars Marwan Kenzari (Wolf, Aladdin) en 'Shooting Star' Martijn Lakemeier (Oorlogswinter), gaat over een onverteld verhaal uit de Nederlandse geschiedenis: de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.