Ads Top

Philips TV eerste grote Europese tv-aanbieder met Mimi Sound Personalisation

TP Vision heef op de Internationale Dag van het Gehoor bekendgemaakt dat Philips TV het eerste grote televisiemerk is dat Mimi Sound Personalisation in zijn televisietoestellen zal opnemen. Dit stelt consumenten in staat om de geluidsprestaties van hun Philips TV aan te passen aan hun persoonlijke luisterprofiel voor een optimale geluidsbeleving.
 
TP Vision is de licentiehouder die verantwoordelijk is voor het ontwerp, de ontwikkeling, de productie en de marketing van Philips TV (in Europa, Rusland, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika, India en geselecteerde landen in Azië-Pacific) en Philips Sound (wereldwijd). Het bedrijf heeft bevestigd dat het merendeel van de toestellen uit de Europese Android tv-serie van 2021* zal beschikken over Mimi Sound Personalisation-technologie om alle klanten te kunnen laten genieten van optimale geluidskwaliteit.

Met Mimi Sound Personalisation kunnen gebruikers de instellingen van hun tv-audio aanpassen aan hun eigen unieke luisterprofiel door middel van een korte gehoortest via een iOS- of Android-handset of -tablet. Op basis hiervan wordt een persoonlijk Hearing ID-profiel gecreëerd dat vervolgens eenvoudig kan worden gesynchroniseerd met de televisie via een QR-code. Het resultaat is een gepersonaliseerde geluidsprestatie en geoptimaliseerde televisiebeleving.
 
Mimi is gebaseerd op drie gepatenteerde kerntechnologieën - met meer dan 75 patentaanvragen - en kan door middel van een verwerkingsalgoritme meer dan 100 parameters profileren. Vervolgens kan het systeem de geleverde audio nauwkeurig beoordelen, aanpassen en optimaliseren voor ieders persoonlijke gehoorvermogen.

Mimi Sound Processing zal beschikbaar zijn op het merendeel van de toestellen uit de Europese Android TV-serie van 2021 die vanaf begin mei 2021 worden geïntroduceerd.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.