Ads Top

KPN breidt Begin Gemist verder uit

KPN heeft het aantal zenders uitgebreid waarbij klanten Begin Gemist kunnen gebruiken. Vanaf vandaag kunnen klanten van KPN ook alle HBO programma’s via Begin Gemist kijken. Wanneer klanten een abonnement hebben op HBO, kunnen zij eenvoudig een uitzending opnieuw starten en gratis kijken vanaf het begin naar de films en series die deze zender biedt. In totaal kunnen klanten nu Begin Gemist gebruiken bij 38 zenders.

KPN introduceerde Begin Gemist in oktober 2013. Met deze dienst kunnen klanten met Interactieve TV van KPN gemakkelijk een uitzending opnieuw starten als de tv bijvoorbeeld uitstond of als ze naar een andere zender keken. De dienst is een groot succes: inmiddels wordt maandelijks al circa 2 miljoen keer gebruik gemaakt van Begin Gemist.  KPN was de eerste tv-aanbieder in Nederland die deze extra Interactieve TV-dienst aanbood.

Begin Gemist is gratis voor meeste programma’s en nu dus ook gratis beschikbaar voor programma’s die HBO uitzendt. De beschikbare programma’s zijn te herkennen aan het Begin Gemist-icoon in de elektronische programmagids (EPG) van Interactieve TV van KPN.
Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.