Ads Top

Ziggo Sport introduceert next gen YouTube-talkshow ‘Kick ‘t Met'

Ziggo Sport introduceert een nieuw programma om de jongere generatie voetbalfan aan te spreken. In Kick ’t Met gaan hosts Jefferson Osei en Armin Shah in gesprek met sterren uit de voetbal- en entertainmentwereld. Kick ’t Met is exclusief te zien op de online kanalen van Ziggo Sport.

De hosts en gasten van Kick 't Met hebben een ding gemeen: een passie voor voetbal. De gesprekken aan de Kick ’t Met-tafel geven een unieke inkijk in wat de moderne voetballer bezighoudt, waar ze vandaan komen en wat ze hebben moeten doen om aan de top te komen (en te blijven). Dit resulteert in geanimeerde gesprekken over carrièrekeuzes, muziek, mode, vriendschappen, winnen en verliezen, gaming en alles wat verder op tafel komt. Omdat Shah en Osei dichtbij de gasten staan, krijg je als kijker het gevoel tussen een groep vrienden te zijn beland. In de eerste afleveringen zien we gasten als Kenneth Taylor, Neraysho Kasanwirjo, Emms en Jerr (Broederliefde), Eljero Elia, de gebroeders Timber, Yuki en Defano Holwijn.

De Kick ‘t Met afleveringen vind je op het YouTube-kanaal van Ziggo Sport. De show is ook als podcast te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts en Google Podcasts.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.