Ads Top

Ware kleuren 4K BenQ projectoren inclusief Netflix app

BenQ introduceert de W2710i 4K home cinema projector en de TK860i 4K home entertainment projector.

De nieuwste generatie Android TV-modellen leveren diepere contrasten. Bovendien integreren beide beamers Google-gecertificeerde Android TVTM met een vooraf geïnstalleerde Netflix-app, waardoor directe toegang mogelijk is tot alle content van de populaire streamingprovider en het diverse aanbod in de Google Play Store. HDR-PROTM en CinematicColorTM technologieën zorgen voor de hoogste kleurprecisi

De W2710i en TK860i zijn uitgerust met BenQ's eigen HDR-PROTM technologie, die HDR10+ / HDR10 / HLG content rendert en een 'verbluffende diepte' geeft. Daarnaast verbetert HDR-PROTM het algehele dynamische bereik van de projectoren: ten eerste door Local Contrast Enhancement, een geavanceerd algoritme dat elk beeld in een raster verdeelt, de helderheid analyseert en automatisch het gamma van elk gebied optimaliseert, waardoor meer details in donkere en lichte gebieden behouden blijven. Ten tweede helpt Dynamic Tone Mapping, dat het beeldcontrast en de helderheid aanpast, details in donkere of schaduwrijke gebieden te onthullen en overbelichting van heldere gebieden te voorkomen.

Met zijn 2.200 ANSI lumen, 95 procent DCI-P3 dekking en HDR10+, levert de 4K home cinema projector W2710i langdurige 4K HDR beelden met een hoge HDR kleurnauwkeurigheid met meer details en diepere contrasten in heldere tot donkere scènes. De gebruiker krijgt met name door de Filmmaker Mode en de 24p refresh rate een bijzonder vloeiend bioscoopgevoel. Echte home cinema fans zullen vooral blij zijn met het meegeleverde kalibratierapport, waarin de metingen af fabriek worden gelogd.

Beide 4K-projectoren zijn ook verkrijgbaar in een versie zonder Android TVTM-functionaliteit onder de productnamen W2710 en TK860 voor een adviesprijs van 1.699 euro incl. btw.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.