Ads Top

Vierde en laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan gaat op 30 juni exclusief in première op Prime Video

Tom Clancy's Jack Ryan keert terug voor nog één seizoen vol actie! Het vierde en laatste seizoen van de baanbrekende serie met John Krasinski in de hoofdrol gaat op vrijdag 30 juni in première op Prime Video.

Elke vrijdag komen er twee afleveringen beschikbaar tot aan de epische finale op 14 juli. Gelukkig hoeven fans niet lang te wachten op de avonturen van Jack. Na het spannende derde seizoen verschijnt het vierde seizoen al binnen zes maanden. Het zesdelige seizoen komt exclusief op Prime Video in meer dan 240 landen/gebieden. Nu al kunnen fans de eerste drie seizoenen van Tom Clancy's Jack Ryan streamen op Prime Video.

In het vierde en laatste seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan gaat onze held op zijn gevaarlijkste missie tot nu toe: het bestrijden van een vijand van zowel binnen- als buitenlandse afkomst. Als de nieuwe tijdelijke CIA-onderdirecteur krijgt Jack Ryan de opdracht om interne corruptie bloot te leggen en ontdekt daarbij een reeks verdachte black ops die de kwetsbaarheid van het land kunnen blootleggen. Terwijl Jack en zijn team onderzoeken hoe diep de corruptie reikt, stuiten ze op een nog veel verontrustender feit: de samensmelting van een drugskartel en een terroristische organisatie. Uiteindelijk openbaart zich een complot dat veel dichter bij huis ligt en het geloof in het systeem dat ze altijd hebben beschermd, op de proef stelt.

In de serie speelt John Krasinki de hoofdrol van Jack Ryan, Wendell Pierce speelt James Greer, Michael Kelly speelt Mike November en Betty Gabriel is te zien als tijdelijk CIA directeur Elizabeth Wright. Abbie Comish keert terug als Cathy Mueller. Dit seizoen zijn Michael Peña als Domingo Chavez en Louis Ozawa als Chao Fah toegevoegd aan de cast.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.