Ads Top

AIR, de nieuwe film van Ben Affleck, wereldwijd beschikbaar op Prime Video

Vanaf 12 mei is AIR, de film van Ben Affleck, geproduceerd door Amazon Studios, Skydance Sports, Mandalay Pictures en het eerste project van Affleck en Matt Damons Artists Equity, beschikbaar om te streamen op Prime Video. Na de wereldwijde bioscooprelease is AIR de nieuwste toevoeging aan het Prime-lidmaatschap.

AIR is de nieuwste film van de prijswinnende regisseur Ben Affleck en vertelt het indrukwekkende verhaal van de nauwe samenwerking tussen bekend basketballer Michael Jordan en Nike's opkomende basketbaldivisie. Deze samenwerking was revolutionair en leidde tot het ontstaan van het iconische Air Jordan merk, dat de wereld van sport en hedendaagse cultuur heeft veranderd. AIR volgt het inspirerende pad van een onconventioneel team dat alles op het spel zette en de vastberaden visie van een moeder die de waarde kent van haar zoons immense talent. De film brengt ook hulde aan Jordans opmerkelijke basketbalcarrière en zijn status als de grootste speler aller tijden.

Matt Damon vertolkt de rol van de revolutionaire Nike-executive Sonny Vaccaro en Affleck speelt Nike mede-oprichter Phil Knight. Andere acteurs in de film zijn onder andere Jason Bateman als Rob Strasser, Chris Messina als David Falk, Matthew Maher als Peter Moore, Marlon Wayans als George Raveling, Chris Tucker als Howard White, Viola Davis als Deloris Jordan, en Gustaf Skarsgård als Horst Dassler.
Dit is de eerste keer dat Ben Affleck een speelfilm regisseert waarin Matt Damon speelt. Het script is geschreven door Alex Convery en de film is geproduceerd door David Ellison, Jesse Sisgold, Jon Weinbach, Affleck, Damon, Madison Ainley, Jeff Robinov, Peter Guber en Jason Michael Berman. Executive producers zijn Dana Goldberg, Don Granger, Kevin Halloran, Michael Joe, Drew Vinton, John Graham, Peter E. Strauss en Jordan Moldo.

De soundtrack van de film, met '80s hits van onder andere Bruce Springsteen, Cyndi Lauper, REO Speedwagon, The Clash, Night Ranger, Dire Straits, The Alan Parsons Project, Squeeze en nog veel meer, is nu digitaal beschikbaar via Legacy Recordings, de catalogusdivisie van Sony Music Entertainment.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.