Ads Top

Pathé Ypenburg feestelijk geopend

De Pathé Ypenburg aan de Guldenlaan 3 in Den Haag is gisteravond officieel geopend. Directeur Jacques Hoendervangers, Theatermanager Pathé Ypenburg Bart van den Boom en presentator Martine Hauwert openden met een druk op de knop op feestelijke wijze de gloednieuwe bioscoop van Pathé, die volledig voorzien is van comfortabele Relax Seats, het beste beeld en geluid én gebouwd is volgens de laatste duurzaamheids- en energierichtlijnen.

De opening van de 30ste Pathé bioscoop werd groots gevierd met onder andere een rode loper, een champagnetoren, confetti en muziek van DJ Ike.

Pathé Ypenburg is de 30ste bioscoop van Pathé in Nederland, en de vierde bioscoop van Pathé in de regio Den Haag. Voor filmliefhebbers uit Den Haag en omgeving is Pathé Ypenburg makkelijk bereikbaar. De bioscoop ligt namelijk op een steenworp afstand van NS Station Den Haag Ypenburg waar ook de tram stopt en heeft een zeer ruime parkeergarage voor auto’s en fietsen. Daarnaast is er een Kiss en Ride gelegenheid voor de deur. De bioscoop en alle zalen zijn rolstoeltoegankelijk.

Pathé Ypenburg vertoont een diverse filmprogrammering met voor ieder wat wils, zoals bezoekers van Pathé gewend zijn. Topfilms die nu al draaien zijn o.a. The Super Mario Bros. Movie, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves en John Wick 4. Daar komen binnenkort ook de volgende toptitels bij zoals Fast X, en The Little Mermaid en Indiana Jones and the Dial of Destiny.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.