Ads Top

Nieuw op HBO Max in mei

Volgende maand komt er een eind aan twee geliefde HBO Original-series. De allerlaatste afleveringen ooit van SUCCESSION en BARRY verschijnen beide op maandag 29 mei op HBO Max.

Vanaf 2 mei schitteren Woody Harrelson en Justin Theroux in de nieuwe satirische miniserie WHITE HOUSE PLUMBERS. De serie van de makers van Veep neemt het publiek mee achter de schermen van het Watergate-schandaal terwijl de politieke saboteurs van president Richard Nixon, E. Howard Hunt (Woody Harrelson) en G. Gordon Liddy (Justin Theroux), per ongeluk het presidentschap omverwerpen dat ze juist zo ijverig probeerden te beschermen... en hun families daarbij.

De spannende nieuwe Europese Max Original-serie SPY/MASTER (19/05) beslaat een week in het leven van het fictieve personage Victor Godeanu, gespeeld door Alec Secăreanu (God's Own Country, Ammonite, Happy Valley), de rechterhand en naaste adviseur van de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu. Godeanu is echter ook een geheim agent voor de KGB en moet Roemenië en Ceaușescu ontvluchten voordat hij wordt ontdekt. Met slechts één kans om in leven te blijven, gebruikt hij een diplomatieke reis naar Duitsland als springplank naar de Verenigde Staten. Geholpen door een undercover Stasi-agent en voormalige vlam (Svenja Jung, Deutschland89) en een opkomende CIA-agent (Parker Sawyers, Southside with You), moet Godeanu ontsnappen aan de KGB en de spionnen van zijn eigen land (Ana Ularu en Laurențiu Bănescu), wetende dat zijn desertie zijn familie in levensgevaar zal brengen.  

De nieuwe HBO documentaire LOVE TO YOU, DONNA SUMMER (21/05) is een verrassend en intiem portret van The Queen Of Disco. Geregisseerd door Oscar- en Emmy-winnend filmmaker Roger Ross Williams (Life Animated, The Apollo) en Brooklyn Sudano, de dochter van Donna Summer.

UNICORN WARRIORS: ETERNAL (05/05) is de nieuwe bovennatuurlijke animatieserie van vijfvoudig Emmy winnende animator Genndy Tartakovsky. De Adult Swim-serie geproduceerd door Cartoon Network Studios is in lijn met de cinematografische stijl van eerdere projecten van Tartakovsky en volgt een team van helden die ontwaken om een onheilspellende kracht tot in de eeuwigheid te bestrijden. Wanneer het ontwaken van onze helden zich manifesteert in nieuwe nietsvermoedende gastlichamen, moeten ze een manier vinden om de wereld te beschermen tegen de heersende duisternis.

2 MEI
WHITE HOUSE PLUMBERS - nieuwe satirische HBO Original-miniserie over het Watergate-schandaal.

3 MEI
1000% ME: GROWING UP MIXED - documentairefilm waarin Emmy winnende producent, regisseur en comedian W. Kamau Bell inzichtelijke gesprekken voert met kinderen en gezinnen met een biculturele achtergrond in de omgeving van San Fransisco.

4 MEI
INTRODUCING, SELMA BLAIR - Een diep intieme en krachtige verkenning van het leven van actrice Selma Blair terwijl ze zich aanpast aan het leven met multiple sclerose en een reis van monumentale overgang verzoent.

5 MEI
UNICORN WARRIORS: ETERNAL - nieuwe animatieserie van Adult Swim en animator Genndy Tartakovsky.
 Unicorn Warriors: Eternal

8 MEI
TWO SIDES OF THE ABYSS (DER ZWEI SEITEN DES ABGRUNDS) - spannende Duitse politie-miniserie over agent Luise Berg of Wuppertal die afstevent op een onvermijdelijke catastrofe wanneer de moordenaar van haar dochter vervroegd wordt vrijgelaten uit de gevangenis.

11 MEI
LADY GUCCI: THE STORY OF PATRIZIA REGIANNI - Patrizia Regianni vertelt haar eigen verhaal in deze documentairefilm over haar leven, haar huwelijk met Maurizio Gucci en de nachtmerrie die volgde.

12 MEI
MARIACHIS - Mexicaanse Max Original-serie over de manier waarop Mexicaanse tradities in leven worden gehouden door muziek.

17 MEI
ANGEL CITY - Driedelige documentaireserie over het inspirerende verhaal van de Angel City Football Club, een Amerikaans vrouwelijk voetbalteam opgezet door o.a. Natalie Portman, en hun eerste seizoen in de National Women's Soccer League.
 Angel City

19 MEI
SPY/MASTER - Roemeense Max Original-spionageserie.

21 MEI
LOVE TO YOU, DONNA SUMMER - HBO Original-documentaire over het leven van The Queen of Disco, Donna Summer.

26 MEI
 
MIJN VADER IS EEN VLIEGTUIG - Nederlandse film van Antoinette Beumer met Elise Schaap in de hoofdrol.
 
VERWACHT IN MEI:
 
BEING MARY TYLER MOORE - HBO Original documentaire over het leven van de Amerikaanse actrice Mary Tyler Moore.
 
SARAH SILVERMAN SPECIAL - Stand-up comedy special van Sarah Silverman.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.