Ads Top

Bang & Olufsen introduceert 97 inch editie van Beovision Harmony

Bang & Olufsen stelt de nieuwe 97 inch versie van de befaamde Beovision Harmony beschikbaar zal zijn voor klanten, waardoor de bioscoopervaring naar nieuwe hoogten wordt getild. De tv heeft niet alleen het grootste LG OLED-scherm op de markt, maar ook nieuwe houten en aluminium luidsprekerbekleding.

De 97" Beovision Harmony zal verkrijgbaar zijn in zwart antraciet, natuurlijk aluminium en goudkleurige afwerkingen in combinatie met hout. Daarnaast is er een volledig op maat te maken designoplossing via Bang & Olufsen's Atelier service.

Het nieuwe formaat is een aanvulling op het huidige portfolio, dat bestaat uit 65, 77, 83 en 88 inch opties, waardoor het mogelijk is om een krachtige geluids- en kijkervaring te realiseren, ongeacht hoe groot of klein de ruimte is. De Beovision Harmony kan tevens naadloos worden aangesloten in een immersive geluidsopstelling. Bang & Olufsen's Beolab 90, Beolab 50 of Beolab 28 home speakers zijn de beste keuze voor een nog indrukwekkendere meeslepende geluidservaring.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.