Ads Top

Prime Video brengt op 19 mei Take a Chance uit

Prime Video kondigt de documentaire Take a Chance aan, die vanaf 19 mei exclusief op Prime Video te zien zal zijn.

Take a Chance is een aangrijpende documentaire die een unieke inkijk geeft in het leven van een van 's werelds beruchtste stalkers, Gert van der Graaf. De film volgt Van der Graaf terwijl hij openhartig vertelt over zijn jeugdliefde voor ABBA-superster Agnetha Fältskog en hoe deze liefde uitgroeide tot een obsessie die zijn leven heeft beheerst.

Met behulp van experts, psychologen, vrienden en zijn eigen woorden onderzoekt de documentaire hoe fanatisme kan leiden tot crimineel gedrag. Take a Chance speelt zich af tijdens de periode waarin ABBA beroemd begon te worden en laat zien hoe Van der Graaf uiteindelijk besloot om geld te sparen, Zweeds te leren en zelfs naar Zweden te verhuizen om Fältskog te vinden, terwijl zij op het hoogtepunt van haar carrière was.

Na verschillende toevallige ontmoetingen gebeurde het onvoorstelbare en wist Van der Graaf contact te maken met Fältskog. Voor Fältskog eindigde hun verhaal abrupt, maar voor Van der Graaf was dit het begin van een lange geschiedenis van stalking en obsessie.

Dit is de eerste Scandinavische documentaire van Prime Video. De documentaire, geproduceerd door Kreativ Inc., A Rabbit Hole en Bunim Murray Productions, heeft een speelduur van 85 minuten en wordt uitvoerend geproduceerd door Joel Karsberg (Surviving R. Kelly, The Prize of Silence) en John Mork (Rörelsen, Balkongfallet).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.