Ads Top

Philips Hue Sync TV-app nu voor Samsung-tv's

Signify kondigt de Philips Hue Sync TV-app voor Samsung-tv's aan tijdens CES23 in Las Vegas. Met deze samenwerking brengen Samsung en Philips Hue naar eigen meeslepende manieren om tv, films en games te beleven.

Met de nieuwe betalende app kunnen filmliefhebbers en gamers volgens Signify (de oude lichttak van Philips) genieten van een naadloze lichtsynchronisatie-ervaring met alles wat ze op hun Samsung-tv bekijken of afspelen, inclusief native apps zoals Netflix en Disney+.

Ook personalisatie is mogelijk: intensiteit, helderheid, automatisch starten en andere opties kunnen naar je eigen voorkeur worden ingesteld.

Zo biedt de nieuwe Philips Hue Sync TV-app verschillende aanpassingsmogelijkheden: gebruikers kunnen de intensiteit van de synchronisatie- ervaring instellen, de helderheid van de lampen aanpassen, de video- of gamemodus selecteren, automatisch starten inschakelen, en meer.

De Philips Hue Sync TV-app is te downloaden op 2022 en nieuwere Samsung QLED-tv's in de Q60- reeks of hoger. De app kan worden aangekocht en gedownload op individuele tv's in de Samsung TV- app store. Voor andere tv-merken kan de Philips Hue Play HDMI-synchronisatiebox worden gebruikt, die je met een HDMI-kabel op je tv kan aansluiten, met het verschil dat er niet gesynchroniseerd kan worden met smart-tv-apps.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.