Ads Top

HBO Original-serie Succession seizoen vier vanaf 27 maart op HBO Max

Het tiendelige vierde seizoen van de Emmy-winnende HBO Original-serie SUCCESSION van bedenker Jesse Armstrong, gaat op maandag 27 maart in première op HBO Max. SUCCESSION verkent thema's van macht en gezinsdynamiek door de ogen van patriarch Logan Roy (Brian Cox), en zijn vier volwassen kinderen, Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin) en Connor (Alan Ruck).

In het tiendelige vierde seizoen komt de verkoop van mediaconglomeraat Waystar Royco aan tech-visionair Lukas Matsson (Alexander Skarsgård) steeds dichterbij. Het vooruitzicht van deze seismische verkoop veroorzaakt existentiële angst en verdeeldheid onder de Roys terwijl ze anticiperen hoe hun leven eruit zal zien zodra de deal is voltooid. Er ontstaat een machtsstrijd als de familie een toekomst afweegt waarin hun culturele en politieke gewicht ernstig wordt ingeperkt.

De eerste twee seizoenen van de serie leverden 23 Emmy-nominaties op en wonnen 9 prijzen, waarvan zeven Emmy's, waaronder een voor Outstanding Drama Series, voor het tweede seizoen. Seizoen drie, dat afgelopen oktober in première ging, heeft ook diverse awards gewonnen, waaronder WGA, DGA en PGA, en de SAG Award voor drama-ensemble.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.