Ads Top

KEF introduceert nieuwe Titanium Grey kleurstelling

KEF lanceert een nieuwe kleurstelling voor haar KC62 Uni-Core Force-Cancelling Subwoofer. Naast de bestaande Mineral White en Carbon Black uitvoeringen, voegt het Britse audiomerk nu Titanium Grey toe aan de kleurstellingen van de bekroonde subwoofer.

Diepe en sterke bassen waren altijd het domein van grote subwoofers. De esthetisch aantrekkelijke KC62 brengt daar echter verandering in. De technologieën van KEF zorgen ervoor dat het originele geluid nauwkeurig gereproduceerd wordt, waarmee de gebruiker alle impact en emotie van onder meer muziek en film in huis haalt.

In het hart van de KC62 zitten drie gepatenteerde technologieën: Uni-Core Technologie, P-Flex surround en Smart Distortion Control Technology.

P-Flex surround wordt vanwege de unieke plooivorming ook wel Origami surround wordt genoemd. Dit nauwgezette ontwerp resulteert in een diepere bas uitbreiding, een meer gedetailleerde basweergave en minder vervorming.

De sensorloze Smart Distortion Control Technology helpt eventuele minuscule afwijkingen te corrigeren en zorgt hierdoor voor nauwkeurige bas prestaties.

De KC62 Uni-Core® Force-Cancelling Subwoofer in Titanium Grey is vanaf donderdag 12 januari verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.