Ads Top

JBL breidt soundbar assortiment uit

De nieuwe 15-kanaals JBL Bar 1300 is een draadloze soundbar met in totaal zes omhoog gerichte drivers. Met de MultiBeam-technologie van HARMAN, Dolby Atmos en DTS:X 3D-surround sound, creëert de JBL Bar 1300 volgens de fabrikant de ultieme audio-ervaring.

Net als de andere soundbars binnen de JBL Bar-serie is de JBL Bar 1300 voorzien van HARMAN's PureVoice. Deze nieuwe technologie maakt gebruik van een algoritme om de spraakhelderheid te optimaliseren, zelfs wanneer luide geluidseffecten het overnemen, zodat filmliefhebbers de meest complexe plot twists kunnen volgen.

Muziekliefhebbers kunnen de soundbar ook gemakkelijk verbinden met compatibele luidsprekers en online muziekdiensten via WiFi. Ook kan er worden gebladerd door geïntegreerde muziekplatforms om nieuwe nummers en artiesten te ontdekken via de nieuwe JBL One-app. Met de volledig aanpasbare EQ-instellingen van de nieuwe app kunnen gebruikers hun luisterervaring personaliseren.

De JBL Bar 1300 koppel je eenvoudig met een stemassistent. Je kan onmiddellijk Alexa, Google Assistant of Siri vragen om al jouw favoriete entertainment te streamen. Alle soundbars binnen de JBL Bar-serie bieden eveneens toegang tot meer dan 300 online muziekstreamingdiensten via AirPlay 2, Alexa MRM en Chromecast built-in™. Daarnaast kunnen gebruikers genieten van favoriete audio-inhoud, internetradio en podcasts met de beste geluidskwaliteit.

De JBL Bar 1300 is in februari 2023 verkrijgbaar voor 1499 euro op jbl.nl. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.