Ads Top

Film1 sluit licentiedeal met The Searchers

Film1 heeft onlangs een omvangrijke licentiedeal gesloten met de toonaangevende distributeur The Searchers en heeft daarmee de uitzendrechten van meer dan veertig bekende titels bemachtigd. De komende twee jaar worden filmliefhebbers op hun wenken bediend met een brede selectie van recente titels als The Personal History Of David Copperfield, X, Cop Shop, Queenpins en Spencer.

Hoogtepunten van de nieuwe licentiedeal zijn de verfilming van Charles Dickens’ meesterwerk The Personal History Of David Copperfield, thrillers Cop Shop en X met respectievelijk Gerard Butler en Jenna Ortega, komedie Queenpins met Kirsten Bell en het Oscar-genomineerde Spencer over het leven van prinses Diana.

Film1 is de enige aanbieder van een Video On Demand-service in combinatie met vier lineaire 24/7 filmzenders: Film1 Premiere, Film1 Action, Film1 Drama en Film1 Family. Het filmaanbod is via tv, tablet of smartphone te bekijken en bestaat uit de nieuwste internationale titels en grote Nederlandse producties. Hoogtepunten van vorig jaar waren onder andere The War with Grandpa, Riders of Justice, The Card Counter, Sometimes Always Never, Eiffel en The Duke.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.