Ads Top

KPN lanceert dé nieuwe manier van tv-kijken met KPN TV+

KPN lanceert naar eigen zeggen een totaal nieuwe manier van televisiekijken in Nederland. Met KPN TV+ komen het 'allerbeste' van live tv en de beste streamingapps voor het eerst samen op één scherm. Hierdoor wordt het voor tv-kijkers makkelijk om te zappen naar Netflix, Disney+ of Videoland en weer terug. En het is mogelijk om te zoeken naar die ene film of serie in het tv- of streamingaanbod en je zo met één druk op de knop te voorzien van het beste entertainment.
 
Tv-kijken is volgens KPN de afgelopen jaren sterk veranderd. En daardoor is er meer te zien dan ooit, verspreid over verschillende zenders en apps.
 
Naast de zogenoemde ‘cross-content search’, het makkelijk aan en uit kunnen zetten van entertainmentdiensten, het eenvoudig heen en weer kunnen zappen tussen streaming en live tv, is het mogelijk KPN TV+ met spraak te bedienen via de afstandsbediening. Met al deze mogelijkheden wil KPN zijn koploperspositie, ook als het gaat om beste tv-kwaliteit, nóg verder verstevigen.
 
KPN TV+ is vanaf vandaag beschikbaar voor nieuwe internetklanten van KPN. Voor de meest uitgebreide entertainment ervaring kies je voor het KPN TV+ abonnement met tv-zenders. Daarbij krijg je live tv-zenders en al je streaming apps op één plek. Voor de streamers die geen live tv-zenders willen kijken, is er KPN TV+ alleen streamen met een zeer scherpe prijs van 3,50/mnd. Bestaande klanten krijgen binnenkort ook de mogelijkheid om de overstap te maken naar het nieuwste tv-product.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.