Ads Top

Samsung luidt een nieuw schermtijdperk in met de 2023 Neo QLED-, MICRO LED- en OLED-serie

Samsung onthult vandaag de Neo QLED-, MICRO LED- en OLED-line-up in aanloop naar CES 2023. De line-up van dit jaar bestaat uit innovatieve producten met een focus op verbeterde connectiviteit en gepersonaliseerde ervaringen.

Neo QLED-beeldkwaliteit wordt mogelijk gemaakt door Samsungs geavanceerde Neural Quantum Processor, die de Quantum Mini LED TV ondersteunt met 14-bits verwerking en AI-upscaling. Hierdoor zorgen functies zoals Shape Adaptive Light Control en Real Depth Enhancer Pro voor een driedimensionaal, levensecht beeld.

De TV’s beschikken over een paneel met hoge resolutie. Daarnaast drijft Samsungs eigen algoritme de nieuwe Auto HDR Remastering technologie aan. Het maakt gebruik van AI deep learning-technologie om in real-time High Dynamic Range (HDR)-effecten op Standard Dynamic Range (SDR)-inhoud per scène te analyseren en toe te passen, waardoor SDR-inhoud helderder en levendiger wordt.
 
Het is niet langer nodig om een aparte SmartThings dongle aan te schaffen om Zigbee- en Thread-apparaten aan te sluiten en te bedienen. In 2023 wordt de SmartThings Zigbee & Matter Thread One-Chip Module namelijk rechtstreeks in Samsung-producten gebouwd.

De uitgebreide line-up bevat een verversingsnelheid van 144 Hz. Voor het eerst worden Samsung OLED's geleverd met AMD's FreeSync Premium Pro-certificering voor de ultieme OLED game-ervaring.
 
Ten slotte is Samsung TV Plus nu beschikbaar voor het volledige Smart TV-assortiment. De gratis door advertenties ondersteunde TV (FAST) en video-on-demand-service levert wereldwijd meer dan 1.800 kanalen. De service heeft meer dan 50 eigen kanalen, en bereikt 24 landen en 465 miljoen apparaten wereldwijd. Het is kosteloos en je hebt er geen downloads, abonnement of extra apparaat voor nodig.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.