Ads Top

Sony lanceert de ultra-wide FE 20-70mm F4 G lens

Sony herdefinieert naar eigen zeggen de standaardzoomlens-categorie met de introductie van de FE 20-70mm F4 G lens (model - SEL2070G) met een ultra-wide zoombereik. Deze lens is een opmerkelijk compact, lichtgewicht full-frame objectief, met een constant F4-diafragma over het gehele zoombereik.

Met een ultra-wide zoombereik van 20 mm tot 70 mm en een constant F4-diafragma biedt de FE 20-70mm F4 G lens uitstekende optische prestaties in een compact, lichtgewicht objectief. Dit is mogelijk dankzij Sony’s nieuwste lensontwerp en XD (extreem dynamische) lineaire motortechnologie. In combinatie met een compacte spiegelloze camera levert dit objectief uitstekende beeldkwaliteit in vrijwel elke situatie en bij alle brandpuntsafstanden. Deze lens is daarmee de juiste keuze wanneer men tot weinig apparatuur beschikking heeft tijdens opnamen.
 
Bovendien maakt het ultra-wide zoombereik van 20 mm het mogelijk een brede beeldhoek te behouden bij video-opnamen met een beeldverhouding van 16:9 of 2.35:1.

De nieuwe FE 20-70mm F4 G lens levert volgens Sony een verbluffende beeldkwaliteit en een prachtige bokeh die volledig in overeenstemming zijn met het G Lens logo.
 
Met twee AA (advanced aspherical) elementen, één asferisch element, drie ED (Extra-low Dispersion) glaselementen en één ED asferisch element, corrigeert het geavanceerde optische ontwerp van deze lens tegelijkertijd chromatische en sferische afwijkingen voor hoge optische prestaties over het hele zoombereik. Geoptimaliseerde coatings zorgen voor hoge weerstand tegen lichtvlekken en beeldschaduwen, voor een buitengewoon contrast en helderheid.

De nieuwe FE 20-70mm F4 G lens zal in februari 2023 verkrijgbaar zijn bij diverse erkende Sony dealers voor een geschatte verkoopprijs van 1600 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.