Ads Top

'Echte Meisjes in de Jungle', twee 24/7 livestreams van 'Big Brother', een nieuw seizoen van 'H3L' en nog veel meer bij Videoland

Na meer dan tien jaar keert bij Videoland in januari 'Echte Meisjes in de Jungle' eindelijk terug. Annebel, Channah, Diva, Esmée, Fabiola, Gaby, Janice, Jill, Kelly, Lena, Louisa én Michella gaan het avontuur van hun leven aan in de jungle.

Nog meer goed nieuws voor realityliefhebbers, want na ‘The Real Housewives of Amsterdam’ zijn ‘The Real Housewives of Dubai’ ook te zien bij Videoland. Daarnaast is ‘Big Brother’ terug met twee 24/7 livestreams naast de dagelijkse uitzendingen.

Verder zijn onder andere documentaireserie ‘Bureau Dupin’, dramaserie ‘Angela Black', een nieuw seizoen van tienerserie 'H3L' en speelfilm 'Bohemian Rhapsody' te zien vanaf januari.

In documentaireserie 'Bureau Dupin' volgen we het burgerinitiatief in hun onderzoek naar de Nieuwjaarsmoord. 'Bureau Dupin' is het grootste en meest ambitieuze burgerinitiatief van Nederland en het is dan ook de eerste keer dat een cold case op deze manier wordt onderzocht. Normale burgers met verschillende achtergronden en expertises volgen sporen waarvan ze niet weten waar ze naartoe leiden, in de hoop de moord op Marja Nijholt op te lossen.

De vierdelige Videoland Original documentaireserie 'Bureau Dupin' is vanaf 27 januari in zijn geheel te zien bij Videoland.

In 'Big Brother' wordt een groep wildvreemde mensen 24/7 door camera’s gevolgd in het Big Brother-huis. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen, waarop óók de kijker invloed heeft.

De twee livestreams van ‘Big Brother’ zijn vanaf 9 januari 24/7 te zien bij Videoland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.