Ads Top

Nadruk op fotografie bij nieuwe Nokia serie

HMD Global lanceert een nieuwe serie smartphones. De X-serie staat aan de top van het nieuwe portfolio en wordt gelanceerd met de Nokia X20 en Nokia X10.

De Nokia X20 heeft een 32MP frontcamera en 64MP quad camera aan de achterzijde. De gloednieuwe Dual Sight-functie activeert twee camera's tegelijk, zodat gebruikers meerdere kanten of meerdere invalshoeken kunnen vastleggen. Tevens biedt de smartphone een groot aantal opties om foto's te personaliseren en creatief te bewerken. De Nokia X10 is voorzien van een 48MP quad-camera met Cinematic-opname, die wordt aangevuld met een reeks professionele bewerkingstools.  

Naast de kenmerkende duurzaamheid van Nokia-telefoons geldt voor deze range de 3-3-3 belofte: kopers ontvangen drie jaar beveiligings-updates, drie jaar OS upgrades en drie jaar garantie (wat de industrienorm van twee jaar overtreft).

De Nokia X20 en Nokia X10 draaien op de pure Android One-interface en worden geleverd met Android 11. Beide worden aangedreven door het nieuwste Qualcomm Snapdragon 480 5G Mobile Platform.

X-serie smartphones wordt geleverd zonder lader waarmee HMD Global een bijdrage wil leveren aan de vermindering van de grote hoeveelheid afval die wordt veroorzaakt door telefoon opladers. De USB-kabel wordt wel nog meegeleverd, de lader wordt apart verkocht via Nokia.com.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.