Ads Top

Nieuwe Spaanse titels in aantocht bij Netflix


Netflix heeft een hele reeks nieuwe Spaanse titels aangekondigd. Met onder meer verschillende drama-series en een interessante documentaire.

Tot de titels behoren drie drama’s en een aantal non-scripted titels. Met onder meer een documentaire over Instagram-ster Georgina Rodríguez.

Wat betreft de dramaseries gaat het om Intimidad, Baruca en Si lo hubiera sabido (If Only). Intimidad wordt een dramaserie waarin vier vrouwen gevangen raken in een schandaal met diepe politieke implicaties.

Over Baruca is vrij weinig bekend, terwijl Si lo hubiera sabido draait om een dertigjarige vrouw die ongelukkig is met haar tienjarige relatie. Als ze terug in de tijd wordt gestuurd, krijgt ze een nieuwe kans in het lichaam van haar 20-jarige ‘ik’.

Netflix heeft ook zijn ‘ja-woord’ gegeven voor een nieuwe datingshow genaamd Amor Con Fianza en Georgina, een documentaire over het leven van Georgina Rodríguez (vriendin Cristiano Ronaldo). Wat betreft films mogen we rekenen op A través de mi ventana, gebaseerd op de gelijknamige bestseller en een romantische komediefilm genaamd Eres Tu.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.