Ads Top

Toch Netflix vervolg voor Dix Pour Cent, The Imperfects aangekondigd


De Franse Netflix-serie Dix Pour Cent krijgt  toch een vijfde seizoen, ondanks dat de reeks eerder werd gecanceld. Daarnaast is er meer bekend over de nieuwe Netflix Original The Imperfects van de makers van The Order.

Goed nieuws voor de liefhebbers van Dix Pour Cent alias Call My Agent. De serie krijgt namelijk tóch een vijfde seizoen. Eerder zag het er nog naar uit dat het na vier seizoenen klaar zou zijn voor de serie. Ook heeft Netflix laten weten dat er een filmvervolg aanstaande is op Netflix. Eerst mogen fans zich opmaken voor de release van de film. De productie daarvan is inmiddels in volle gang. Daarna zal er nog een vijfde seizoen verschijnen waarvan de opnames naar verwachting eind 2021 of begin 2022 starten.

Het team van The Order stort zich inmiddels op een nieuwe serie The Imperfects met Italia Ricci in de hoofdrol. Het eerste seizoen telt tien afleveringen en draait om drie twintigers die na een experimentele gentherapie in monsters veranderen. Ze vormen samen een team om de verantwoordelijke wetenschapper op te sporen en hem te dwingen ze weer menselijk te maken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.