Ads Top

Bijna ton voor oprolbare tv LG

LG Electronics (LG) start in verschillende landen, waaronder Nederland, met de verkoop van ’s werelds eerste en enige oprolbare televisie, de LG SIGNATURE OLED R.

Geïnteresseerde klanten kunnen de het toestel vanaf deze week voorbestellen, al is de vraag of LG er ook daadwerkelijk een gaat verkopen, want 99.999 euro.

Elke oprolbare tv wordt namelijk op bestelling geproduceerd, nauwgezet geassembleerd en afgewerkt met oog voor detail.

Het 65 inch OLED-scherm is volgens LG uit één geheel gemaakt en beschikt over zelfoplichtende pixels en onafhankelijke dimregeling om een beeldkwaliteit diepte en levendigheid te geven.

Gebruikers kunnen hun favoriete content desgewenst in de Full View-stand bekijken, discreet de sfeer in Line View bepalen of de ruimte optimaal gebruiken met Zero View.

LG SIGNATURE OLED R maakt gebruik van een OLED-paneel dat is gecertificeerd door de Zwitserse Société Générale de Surveillance (SGS) omdat het minder luchtverontreinigende stoffen produceert, het gebruik van gevaarlijke stoffen vermindert en gemakkelijker te recycleren is. De tv maakt verder gebruik van 's werelds eerste Eyesafe-gecertificeerde tv-panelen die voldoen aan de lage blauwlichtemissie-eisen van het Amerikaanse Eyesafe en is tevens gunstig beoordeeld door TÜV Rheinland en Underwriters Laboratories.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.