Ads Top

NOS.nl en de NOS-app vernieuwd

De website en app van de NOS zijn in een nieuw jasje gestoken, met nieuwe functionaliteiten en een betere gebruikservaring. De platforms hebben een groter aanbod aan video-content.
 
Na een groot gebruikersonderzoek is begin 2020 de ontwikkeling van de nieuwe website en app van start gegaan. Beide zijn flink uitgebreid.

Op de voorpagina is er meer plek voor video in de vorm van nieuwe, korte, verticale video’s. Ook hebben de uitleg-video’s een vaste plek gekregen op de voorpagina en kan de gebruiker bladeren door de belangrijkste collecties; alle artikelen en video’s over een nieuwsonderwerp op één plek.

Op de sportpagina komt een speciale sportagenda voor de livestreams van sportwedstrijden. Met één tik op het belletje is de gebruiker geabonneerd en krijgt hij of zij een seintje wanneer de stream start. Daarnaast is het voetbalscoreboard uitgebreid, waardoor de voetbalcompetities nog makkelijker op de voet gevolgd kunnen worden.

In het eerste kwartaal van 2021 trokken de website en app gemiddeld 4 miljoen unieke bezoekers per dag en 10 miljoen unieke bezoekers per week. De app is beschikbaar voor alle iOS en Android apparaten en is te downloaden via NOS.nl/app. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.