Ads Top

Sennheiser lanceert trio van dynamische toestellen voor fans van hoogperformante audio

De compleet nieuwe MOMENTUM True Wireless 4, ACCENTUM Plus en MOMENTUM Sport beleven hun première op de Consumer Electronics Show in Las Vegas en luiden een nieuwe generatie van toestellen 'boordevol functies' in.

Sennheiser presenteert premium oordopjes en hoofdtelefoons die 'bulken van de toptechnologie voor intensieve gebruikers'.

​MOMENTUM True Wireless 4 werd voorzien van meer dan een dozijn verbeteringen en levert een levensecht geluid. Ze trakteren geconnecteerde audio-aficionado’s op een 'ongeëvenaarde sound' en een indrukwekkende resem connectiviteit, gebouwd op het Qualcomm S5 Sound Gen 2-platform en Snapdragon Sound Technology voor aptX lossless geluidskwaliteit en ultralage latentie.

De Bluetooth® 5.4-oordopjes leveren eveneens Auracast-ondersteuning en een herzien antenne-ontwerp voor een uitzonderlijke signaalcontinuïteit onderweg. De vierde generatie MOMENTUM-oortjes pakt uit met 7,5 uur non-stop luisterplezier, een Qi-oplaadetui, en snelladen via USB-C. MOMENTUM True Wireless 4 zal beschikbaar zijn in drie kleurstellingen: zwart koper, metallic zilver en grafiet — en zal beschikbaar zijn voor pre-ordering op 15 februari voor 299,90 euro.

​De nieuwe ACCENTUM Plus stelt een premium hoofdtelefoon-luisterervaring voor een lagere prijs voorop. De Bluetooth 5.2-hoofdtelefoon legt de nadruk op een uitzonderlijke geluidskwaliteit, batterijduur en veelzijdige connectiviteit – met ondersteuning van alle populaire codecs waaronder aptX Adaptive voor een optimale sound, ongeacht waar je de 50 uur luistertijd per batterijlading wil gebruiken. Een oorschelp met aanraakfunctie – zoals die ook gebruikt wordt in de vlaggenschipserie MOMENTUM – biedt een intuïtieve bediening van de functie.

Voor intensieve gebruikers bieden de multipoint-connectiviteit, windreductie en aanpasbare zijtonen gebruikers de mogelijkheid tot aanpassing aan de wereld rondom hen. Adaptive ANC optimaliseert zijn ruisdoel, voor een constante aanpassing aan wijzigingen in het omgevingsgeluid rondom de drager. Zo worden afleidingen beperkt, zodat de subtiele details in je content kunnen doorschermeren. En voor al die momenten waarop draadloos luisteren niet toegelaten is, wordt een audiokabel meegeleverd waarmee je kunt aansluiten op entertainmentsystemen aan boord van het vliegtuig of andere hoofdtelefoonuitgangen. Het volledige pakket kan worden opgeborgen in het meegeleverde reisetui. ACCENTUM Plus zal verkrijgbaar zijn in een zwarte en een witte kleurstelling en zal beschikbaar zijn vanaf 20 februari voor 229,99 euro.

De Sennheiser-sound krijgt een boost met realtime biometrische feedback in de MOMENTUM Sport, nieuwe echt draadloze oortjes die geoptimaliseerd werden voor fitness. Deze integreren zowel een fotoplethysmografie-hartslagsensor (PPG) als een lichaamstemperatuursensor die elk kritische gegevens naar populaire fitnessapps en -toestellen kunnen doorsturen. De hartslaggegevens van MOMENTUM Sport connecteren en integreren naadloos met heel wat populaire sporttoestellen en -apps zoals Apple Watch/Health, Garmin Watch/Connect, Strava, Peloton en dergelijke. Voor de eerste keer ooit zullen gebruikers in een niet-Polar product over volledige toegang tot Polars selecte biosensing-capaciteiten en data-analyse kunnen beschikken – inclusief lichaamstemperatuur – en zo realtime insights krijgen tijdens hun training, en een diepgaandere offline analyse via het Polar Flow-app ecosysteem.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.