Ads Top

Prime Video kondigt Jorik aan

Het langverwachte verhaal over het leven van de controversiële Nederlandse rapper Lil’ Kleine (Jorik Scholten) wordt onderzocht in een documentaireserie die vanaf 19 januari exclusief te zien is op Prime Video.

De documentaire geeft unieke inzichten in het leven van één van de beroemdste artiesten van Nederland, nadat hij van zijn voetstuk viel terwijl het hele land meekeek. De serie volgt Jorik na zijn arrestatie wegens fysieke mishandeling van zijn toenmalige verloofde en toont de nasleep van het verlies van zijn carrière, zijn vrienden en toegang tot zijn zoon. Jorik en de mensen om hem heen vertellen voor het eerst over de kwesties die spelen, waaronder roem, disfunctionele families, middelenmisbruik en relationele conflicten.

Deze documentaire sluit aan bij andere human-interest documentaires op Prime Video, zoals Kelly en Koen: Aandachtsjunk, Gianluca Vacchi - Mucho Más en daarnaast Prime Video Originals en Exclusives zoals The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Marvelous Mrs Maisel en LOL: Last One Laughing. In Nederland profiteren Prime leden van exclusieve kortingen, gratis snelle bezorging op miljoenen producten op Amazon.nl en onbeperkt streaming van duizenden populaire films en TV-series, allemaal vanuit één lidmaatschap voor €4,99 per maand/ € 49,99,- per jaar.

De Nederlandse rapper Jorik (ook bekend als Lil’ Kleine) wordt gecanceld na beschuldigingen van zware mishandeling. Iedereen sprak erover toen de beelden van de vermeende mishandeling op elke televisiezender en ieder social media platform werden getoond.  

Na zijn vrijlating uit de gevangenis in maart 2022 hebben we weinig van Jorik gehoord. Hoe is zijn leven, persoonlijk en als artiest, sindsdien geweest? In deze driedelige documentaireserie vertellen Jorik en de mensen om hem heen voor het eerst over de kwesties die spelen en krijgen we een unieke inkijk in Jorik's controversiële leven.

De driedelige documentaire Jorik is vanaf 19 januari exclusief te zien op Prime Video.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.