Ads Top

Nieuwe series bij Amazon Prime

In januari is bij Amazon Prime vanaf 5 januari de film Foe te zien. Deze speelt zich af in 2065, waar we Hen (Saiorse Ronan) en Junior (Paul Mescal) ontmoeten. Ze leiden een gelukkig leven op een afgelegen stuk grond dat al jarenlang in het bezit is van Junior’s familie. Op een dag staat stranger (Aaron Pierre) voor hun deur en dreigt alles uiteen te vallen. Hun loyaliteit wordt op de proef gesteld wanneer ze een zeer verrassend voorstel krijgen.

Foe is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Iain Reid en geregisseerd door Garth Davis (Lion) die samen mee hebben geschreven aan het script. Dit indrukwekkende verhaal weerspiegelt de strijd tussen het menszijn en kunstmatige humaniteit. De nabije toekomst komt tot leven op een betoverende manier en zet de kijker aan het denken.

Emma (Role Pay, 12 januari) geniet van haar gezinsleven met een geweldige echtgenoot en twee kinderen in de buitenwijken van New Jersey. Maar wanneer het paar hun huwelijk wat meer pit probeert te geven met wat role play, ontdekt David het geheime leven van Emma als huurmoordenaar.

 Eind januari volgt Expats - dat zich afspeelt in het bruisende en drukke Hongkong van 2014 - waarin de  levens van drie Amerikaanse vrouwen worden gevolgd: Margaret (Nicole Kidman), Hilary (Sarayu Blue) en Mercy (Ji-young Yoo) centraal. Na een plotselinge familietragedie komen ze met elkaar in aanraking en raken hun levens onlosmakelijk met elkaar verbonden. De serie ondervraagt privileges en onderzoekt wat er gebeurt wanneer de grens tussen slachtoffer en dader vervaagt. Naast de drie hoofdrolspelers zijn ook Brian Tee, die Margaret's man Clarke speelt, en Jack Huston, die Hilary's man David vertolkt, te zien in de serie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.