Ads Top

Max Original On The Roam, met Jason Momoa, vanaf 18 januari op HBO Max

De Max Original-documentaireserie ON THE ROAM, met Jason Momoa, gaat op donderdag 18 januari met twee afleveringen in première op HBO Max. Er verschijnen wekelijks twee nieuwe afleveringen van het achtdelige seizoen in de aanloop naar de seizoensfinale op 8 februari.

Jason Momoa is een roamer. De acteur (o.a. Aquaman, Game of Thrones) houdt ervan om rond te trekken en mensen te ontmoeten met een speciale passie in het leven die hij zelf ook heeft. En dan vooral op het gebied van muziek, film, fotografie, auto’s en zijn allergrootste liefde: vintage motoren. Hij laat zich inspireren en inspireert op zijn beurt weer anderen in het maken van enkele bijzondere items, zoals remakes van een zeldzame Harley uit de jaren dertig en een originele Gibson.

In de eerste aflevering van de achtdelige serie reist hij langs mannen die een bijzondere en hechte community vormen: liefhebbers van vintage motoren. Het is een passie die hij deelt met deze groep van bouwers en verzamelaars. Hij heeft altijd een grote voorliefde gehad voor motoren uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw, toen vooral de Harley-Davidsons furore maakten op de racecircuits en tijdens de populaire hill climbs – een sport om zo hard mogelijk tegen een zandberg op te rijden.

De zeldzame motoren die nog over zijn uit die tijd, staan veilig opgeslagen in musea of in collecties van verzamelaars en dat is een doorn in het oog van Momoa. Het liefst zou hij erop rijden om het honderd jaar oude gevoel te krijgen dat de rijders van toen hadden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.