Ads Top

AI transformeert ook de TV’s van Samsung

Samsung deelde tijdens CES® 2024 zijn visie over hoe kunstmatige intelligentie (AI) mensen in staat stelt hun apparaten intuïtiever te ervaren.

AI transformeert ook de TV’s van Samsung. Zo is bijvoorbeeld de Samsung Neo QLED 8K QN900D uitgerust met een ingebouwde AI-processor, genaamd NQ8 AI Gen 3. Deze processor schroeft automatisch content met een lage resolutie op voor een kijkervaring van maximaal 8K-kwaliteit. Daarnaast worden met AI Motion Enhancer Pro snel bewegende beelden scherper weergegeven.

Bovendien beschikt de Samsung Neo QLED 8K over Active Voice Amplifier Pro, dat stemgeluid en achtergrondgeluiden analyseert met behulp van AI om je TV-luisterervaring te optimaliseren. Tizen OS Home, dat ook aan de Samsung Neo QLED 8K is toegevoegd, biedt de nieuwste apps, diensten, gepersonaliseerde content en service-aanbevelingen om je entertainmentervaring te verrijken.
 
Samsung biedt ook innovatieve toegankelijkheidsfuncties, zo is dee gebarentaalfunctie in de Samsung Neo QLED is eenvoudig te bedienen voor slechthorenden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.