Ads Top

Deze series kijk je in januari op HBO Max

Wanneer de lange en donkere winter aanbreekt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen spoorloos. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) de duisternis die ze in zich dragen onder ogen zien en graven in de spookachtige waarheden die verborgen liggen onder het eeuwige ijs. De zesdelige miniserie TRUE DETECTIVE: NIGHT COUNTRY gaat op 15 januari in première op HBO Max.

Na het kijken van de veelbesproken documentaireserie The Curious Case of Natalia Grace bleven verschillende vragen hangen. Was het 6-jarige adoptiekind uit de Oekraïne eigenlijk een ‘volwassen sociopaat’ zoals haar adoptieouders Kristine en Michael Barnett beweerden? Of waren zij juist de boosdoeners door een jong kind zomaar uit huis te zetten en op zichzelf te laten wonen? Kijkers waren het over één ding eens: we willen het graag van Natalia zelf horen. Dat moment is nu gekomen in het even schokkende als onthullende vervolg: THE CURIOUS CASE OF NATALIA GRACE: NATALIA SPEAKS (4 januari).

De Max Original-serie ON THE ROAM (18 januari) is een achtdelige documentaireserie waarin Jason Momoa (bekend van o.a. Aquaman en Fast X) door de VS reist op zoek naar kunst, avontuur en vriendschap door de lens van vakmanschap.

Hoogtepunten januari

1 JANUARI

DE GEHEIMEN VAN BARSLET

Dragan Bakema in De Geheimen van Barslet

4 JANUARI

THE CURIOUS CASE OF NATALIA GRACE: NATALIA SPEAKS

The Curious Case of Natalia Grace: Natalia Speaks

15 JANUARI

TRUE DETECTIVE: NIGHT COUNTRY

Kali Reis in True Detective: Night Country

18 JANUARI

ON THE ROAM

YOU SHALL NOT LIE

25 JANUARI

MORTEN

Claire Bender in Morten

27 JANUARI

FOUND

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.