Ads Top

LG introduceert 2024-oledtelevisies

LG introduceert zijn line-up van oledtelevisies voor 2024. Veel van de modellen krijgen dit jaar een 144Hz-refreshrate, waar dat voorheen maximaal 120Hz was.

De B4-serie bevat LG's instapmodellen en de M4-serie de vlaggenschipmodellen. Deze laatste krijgen een Alpha 11-chip, die 'tot zeventig procent hogere grafische prestaties' en een 'dertig procent hogere verwerkingssnelheid' garandeert.

De LG M4 OLED-televisies beschikken opnieuw over een draadloze Zero Connect-box, waarop de vier HDMI 2.1-aansluitingen zitten. Gebruikers kunnen hun apparaten aansluiten op dat kastje, waarna die draadloos de beelden naar de M4-televisie streamt.

LG wil zijn transparante Signature OLED T ergens in 2024 uitbrengen voor consumenten. De fabrikant noemt de 77 inch-televisie draadloos vanwege de draadloze verbinding met de Zero Connect Box.

De Signature OLED T maakt gebruik van een transparant oledpaneel en heeft een ingebouwd 'contrastscherm'.

Het scherm draait op LG's eigen webOS-besturingssysteem. De televisie wordt van audio en 4k-video voorzien door de Zero Connect Box, die in principe draadloos verbinding maakt met de tv. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.