Ads Top

Bekijk de nieuwste films en series op Paramount kanalen in februari

Nick Jr. staat vol met nieuwe afleveringen deze maand, speciaal voor de jongsten thuis. The Adventures of Paddington is vanaf maandag 29 januari twee schoolweken lang te zien met nieuwe afleveringen om 15.30. Ook Bossy Bear heeft vanaf maandag 12 februari gloednieuwe afleveringen die twee schoolweken te zien zijn om 18.30 uur.

Nickelodeon hervat de in januari gestarte All Star Stunt Marathon, een herhaling van al de populairste shows. Zo is onder andere Young Dylan tot en met vrijdag 9 februari elke schooldag om 19.00 uur te zien. Ook kun je van maandag 29 januari tot en met vrijdag 8 maart elke schooldag om 16.00 genieten van Nickelodeons meest geliefde animatieseries, inclusief de gloednieuwe show Rock, Paper, Scissors.

MTV staat klaar met twee nieuwe seizoenspremières. Seizoen 10 en 11 van Ink Master zijn vanaf maandag 5 februari elke werkdag te zien om 18.15 uur. Geordie Shore start op maandag 5 februari seizoen 24 met 10 nieuwe afleveringen, te zien om 22.00 uur.

Comedy Central kondigt de geliefde sitcom The King of Queens aan en zal op maandag 5 februari om 23.00 uur in Nederland in première gaan. De afleveringen zijn wekelijks te zien van maandag t/m donderdag. Ook van The Graham Norton Show kun je vanaf 5 februari elke maandag een nieuwe aflevering zien om 21.30 uur.

Paramount Network staat in februari paraat met de beste films. Geniet elke werkdag van klassiekers als American Beauty, The Shawshank Redemption en The Godfather om 20.30 uur.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.