Ads Top

Nieuwe soundbars van TP Vision

De nieuwe TAB6309 soundbar van TP Vision is volgens de fabrikant de perfecte partner voor elke tv, zelfs bij modellen die staan op een lagere voet. De soundbar biedt een bioscoopgeluid ervaring zonder het risico dat het een deel van het scherm blokkeert dankzij zijn uitzonderlijk lage profiel van slechts 37 mm hoogte.

Ondanks de beperkte hoogte van de Philips TAB6309 geeft de soundbar een hoogwaardige 3D en ruimtelijke geluidservaring dankzij de integratie van zowel Dolby Atmos- als DTS Virtual:X. De soundbar met 2.1-kanalen systeem heeft een krachtige maximale output van 320W. Daarnaast is de krachtige draadloze subwoofer ook ultra-compact van formaat en kan deze zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst. Hiermee is hij eenvoudig minder zichtbaar in de ruimte te plaatsen.

De instellingen van de Philips TAB6309 soundbar kunnen naar wens worden aangepast via de Philips Home Entertainment App - of via de afstandsbediening - met vier EQ-modi (zoals een Stadion EQ-modus waarin je wordt ondergedompeld in omgevingsgeluid, alsof je in het stadion zit) en een “Dialogue Enhancement-modus” voor glasheldere dialogen.

De tweede nieuwe soundbar in het assortiment van 2024 is de Philips TAB5309, die ook compact is vormgegeven dankzij zijn beperkte breedte van 766 mm. De prestaties zijn nog steeds even indrukwekkend ruimtevullend als bij een product met een meer gebruikelijke breedte dankzij compatibiliteit met DTS Virtual:X en Dolby Digital Plus. De compacte soundbar heeft een hoge maximale output van 240W in een 2.1-systeem met een krachtige compacte draadloze subwoofer.

Tot slot, voor mensen die bioscoopgeluid willen in kleinere kamers (en veelal in combinatie met kleinere tv’s) of gewoon hun tv-geluid aanzienlijk willen verbeteren zonder een grote soundbar, is het derde nieuwe model de Philips TAB5109. De TAB5109 is een betaalbare en compact 2.0-systeem - met een breedte van 766 mm - met een maximale output van 120 watt en voorzien van DTS Virtual X en Dolby Digital Plus.

RRSP/adviesprijzen worden nog niet gecommuniceerd en ten tijde van introductie vrijgegeven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.