Ads Top

Bang & Olufsen lanceert limited edition met grammy award bassist

Ter ere van de intrinsieke relatie tussen kunst en geluid, kondigt Bang & Olufsen met genoegen een limited edition Beosound A9 aan in samenwerking met de Grammy Award-winnende bassist en experimentele muzikant MonoNeon. Bang & Olufsen en MonoNeon hebben de Beosound A9-home speaker opnieuw vormgegeven op een manier die zijn unieke benadering van muziek en kunst weerspiegelt en viert.

Door te verwijzen naar zijn kenmerkende outfits, die doorgaans patchwork borduurwerk bevatten, smelten de levendige kleuren en intrigerende patronen in de luidspreker samen tot een ingewikkelde en gedurfde compositie. Hiermee wordt eer betoond aan de unieke visie van de kunstenaar. Bovenal wilde MonoNeon dat de luidspreker akkoorden op canvas vertegenwoordigt.
 
MonoNeon onderscheidt zich als een van de meest innovatieve elektrische bassisten in de jazz, met zijn op funk geïnspireerde avant-garde spel en levendige stijl. Hij heeft samengewerkt met verschillende gerenommeerde artiesten in zijn carrière, waaronder Prince, Nas, Mavis Staples, George Clinton en Mac Miller, onder vele anderen.
 
Ter gelegenheid van de lancering van deze beperkte editie Art of the A9, zal Bang & Olufsen op 17 januari een feestelijk evenement organiseren in zijn winkel aan de Madison Avenue in New York, waar MonoNeon zal optreden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.