Ads Top

Sony introduceert 's werelds lichtste G Master-teleobjectief met groot diafragma

Sony kondigt 's werelds lichtste 300mm G Master prime-teleobjectief aan: de FE 300mm F2.8 GM OSS , een 35mm full-frame α (Alpha) E-mount lens met een maximaal diafragma van F2.8.

Deze lens biedt de superieure detaillering wat de G Master lenzen kenmerkt, evenals snelle, zeer nauwkeurige AF-prestaties. Dankzij het lichtgewicht ontwerp van ongeveer 1470 gram (exclusief statief) en de uitstekende gewichtsbalans kan je met deze lens scherpe, dynamische en beslissende momenten vastleggen, wat ideaal is als je snel bewegende sporten of beweeglijke dieren uit de hand wilt vastleggen.

In combinatie met vandaag aangekondigde α9 III zijn snelle continu-opnamen met AF/AE-tracking tot 120 beelden per seconde mogelijk. Zelfs onderwerpen met complexe en uiteenlopende bewegingen kunnen zeer nauwkeurig worden gevolgd. Het is een ideale match voor lichtgewicht camerabody’s doordat deze lens de belasting op de fotograaf verminderd, en zo vermoeidheid tijdens lange hand-held opnamesessies kan beperken. Bovendien is deze lens geschikt voor gebruik met een teleconverter, waardoor je opnamen kunt maken tot 600 mm (gelijk aan 900 mm bij gebruik met een APS-C camera).

Door deze 300 mm lens toe te voegen aan Sony’s lenzen line-up met reeds verkrijgbare 400 mm en 600 mm super-telezoomlenzen, ondersteunt Sony een breed scala aan behoeften en opnameomgevingen voor professionele en gevorderde amateurfotografen. In het bijzonder steunt Sony met deze lens sport- en wild life fotografen die behoefte hebben aan bereik, draagbaarheid en een hoge opnamesnelheid.

De nieuwe FE 300mm F2.8 GM OSS is beschikbaar voor pre-order en in januari verkrijgbaar zijn bij diverse geautoriseerde dealers van Sony voor ongeveer 6700 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.