Ads Top

Nieuwe zenders voor Samsung TV Plus

De gratis streamingdienst Samsung TV Plus breidt zijn FAST-zenderpakket uit met vier nieuwe zenders: vanaf nu zijn Top Gear, XITE, Dateline 24/7 en Studio 100 ook in Nederland te zien. Samsung TV Plus is beschikbaar op Samsung Smart TV’s vanaf 2018 en biedt meer dan 100 kanalen met internationale en nationale content zoals nieuws, entertainment, films, documentaires, sport en muziek.

BBC Studios, producent van het wereldwijde fenomeen Top Gear, werkt in Europa al bijna drie jaar samen met Samsung TV Plus en het Top Gear-kanaal was al een groot succes in Spanje. In Nederland en België zijn sinds 25 oktober de seizoenen 14 tot en met 22 beschikbaar. Het Top Gear-kanaal is 100% Nederlands ondertiteld.

Ook muziekvideoplatform XITE heeft al naam gemaakt in Europa met Samsung TV Plus en presenteert nu twee nieuwe kanalen in Nederland: XITE Ultimate Throwback en XITE Kerst. XITE Ultimate Throwback is hét kanaal voor nostalgische muziekliefhebbers en XITE Kerst brengt de feestdagen rechtstreeks naar de woonkamer met de grootste kersthits. In januari zal XITE Kerst overgaan in XITE R&B Classic Jams, een kanaal met de grootste R&B klassiekers van de afgelopen decennia. De nieuwe kanalen zijn sinds 25 oktober in Nederland op Samsung TV Plus beschikbaar.

Ontdek de true crime-verhalen van Dateline NBC, de zender die true crime introduceerde aan de wereld. Vanaf nu kunnen Samsung TV Plus-kijkers 24/7 genieten van een schatkist aan afleveringen uit het uitgebreide Dateline-archief.

Het Belgische Studio 100 staat bekend om succesvolle kinderprogramma’s als Samson & Gert en Kabouter Plop. Samsung TV Plus biedt nu drie nieuwe kanalen van Studio 100: Studio 100 TV, Studio 100 Hits en het culinaire kanaal njam!, dat een antwoord geeft op de vraag ‘wat eten we vandaag’. Studio 100 is sinds 25 oktober beschikbaar in Nederland via Samsung TV Plus.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.