Ads Top

Nieuw op HBO Max in november

Stream de nieuwe Max Original-serie Bookie, de tweede seizoenen van Max Originals Rap Sh!t en Julia, HBO Original-documentaires David Holmes: The Boy Who Lived, Albert Brooks: Defending My Life en South to Black Power op HBO Max in november.

Chuck Lorre, bedenker van The Big Band Theory, keert terug met een nieuwe zwarte comedy-serie BOOKIE (30/11). De serie volgt veteraan en bookmaker Danny (Sebastian Maniscalco) die zich moet aanpassen aan een veranderende persoonlijke en professionele omgeving.

DAVID HOLMES: THE BOY WHO LIVED (16/11) is een coming-of-age verhaal van stuntman David Holmes, een buitengewone tienergymnast uit Essex, Engeland, die wordt gekozen om Daniel Radcliffe's stuntdubbel te spelen in de eerste Harry Potter-film, wanneer Daniel net elf jaar is. Gedurende de volgende tien jaar vormen de twee een onlosmakelijke band, maar bij de voorlaatste film leidt een tragisch ongeluk op de set ertoe dat David verlamd raakt door een ernstig ruggenmergletsel, wat zijn wereld op zijn kop zet. Terwijl Daniel en zijn nauwste collega-stuntmannen zich inzetten om David en zijn familie te ondersteunen, is het Davids buitengewone geestelijke veerkracht die hun grootste bron van kracht en inspiratie wordt.

In het nieuwe seizoen van JULIA (16/11), worstelt tv-kok Julia Child met haar stijgende populariteit en wat dat betekent voor haar, haar collega's en haar show. In seizoen twee keren Julia en haar toegewijde man Paul na een bezoek aan Frankrijk terug en komen ze erachter dat haar succes alles heeft veranderd. Julia behoudt haar unieke joie de vivre terwijl ze samen met haar team te maken krijgt met uitdagingen vanuit zender WGBH, het Witte Huis en een bedreiging uit het verleden. Daarnaast blijven ze zich inzetten voor meer publieke televisieprogramma’s die door vrouwen worden geleid en maatschappelijke kwesties die nog steeds actueel zijn.

In het tweede seizoen van RAP SH!T (9/11), van producent Issa Rae (Insecure), volgen we twee vervreemde middelbare schoolvriendinnen uit Miami, Shawna en Mia, die samenkomen om een rapgroep te vormen. Wanneer ze steeds beroemder worden, bereiken Shawna en Mia een cruciaal punt in hun rapcarrière omdat ze gedwongen worden te kiezen tussen trouw blijven aan zichzelf of om zich te schikken naar de eisen van de muziekindustrie.

In de HBO Original-documentaire ALBERT BROOKS: DEFENDING MY LIFE (12/11) gaat de beroemde comedian met een uniek gevoel voor humor in gesprek met regisseur en goede vriend Rob Reiner. In dit diepgaande en persoonlijke gesprek onderzoeken Reiner en Brooks de oorsprong en evolutie van Brooks' carrière, de drijfkracht voor zijn creativiteit en de impact die hij heeft gehad op de wereld van de komedie. Reiner spreekt ook met o.a. Sharon Stone, Larry David, James L. Brooks, Conan O’Brien, Sarah Silverman en Jonah Hill over wat Brooks voor hen betekent.

SOUTH TO BLACK POWER (29/11) is geïnspireerd op het provocerende boek van New York Times-columnist en bestsellerauteur Charles Blow, dat oproept tot een omgekeerde "grote migratie" van Afro-Amerikanen van het noorden terug naar het zuiden om het land, de politieke vertegenwoordiging en de cultuur terug te winnen die ze achterlieten, en zo de machtsstructuur in Amerika voor altijd te transformeren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.