Ads Top

Eerste on-demand-bioscoop

Boutique bioscoop The(Any)Thing opent donderdag 9 november haar derde locatie bij Pathé Ypenburg in Den Haag na de eerste twee vestigingen in Wijk bij Duurstede en Hotel New York in Rotterdam/ Dit is de eerste on-demand-bioscoop in een multiplex bioscoop ter wereld.

De nieuwe vestiging bij Pathé Ypenburg biedt een exclusieve ervaring met in totaal zes zalen, waarvan er vijf zijn ontworpen voor twee personen en één speciale zaal voor maximaal vijf personen. De privé-bioscopen hebben een uniek design, geavanceerde beeld- en geluidstechnologie én bieden filmliefhebbers de vrijheid om zelf te kiezen welke film ze willen zien, wanneer en met hoeveel personen. Met meer dan 1.000 films beschikbaar - van het allernieuwste aanbod tot klassiekers - is er voor elk wat wils. Via de app van The(Any)Thing kunnen bezoekers een eigen zaal boeken voor een persoonlijke bioscoopervaring, waarbij ze zelf de begintijd, pauzes, geluid en licht in de zaal kunnen regelen.

Deze privébioscoopervaring is te boeken vanaf slechts 49 euro voor een tweepersoonszaal en 99 euro voor de vijfpersoonszaal. Gasten kunnen ook koude en warme bites van een speciale gevarieerde foodkaart bestellen via de app en worden bediend in de zaal. Na de film kan er nagepraat worden bij de nieuwe bar in Pathé Ypenburg, die voor iedereen toegankelijk is en zorgt voor de finishing touch van de ultieme bioscoopervaring.

De eerdere twee locaties werden geopend in Wijk bij Duurstede in juni 2021 en bij Hotel New York in Rotterdam in december 2022. Beide locaties hebben snel de harten van filmliefhebbers veroverd en zitten vaak volgeboekt. Als onderdeel van de uitbreiding van het succes, zullen er ook drie extra zalen beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.