Ads Top

Voormalige BCC winkels gaan via MediaMarkt weer open

MediaMarkt neemt zeven winkels over van de failliete elektronicaketen BCC. Het gaat om de filialen in Barendrecht, Beek, Beverwijk, Delft, Nijmegen, Zoeterwoude en de Amsterdamse vestiging aan het Gelderlandplein. Alle zeven de winkels openen op 22 november voor het eerst hun deuren als MediaMarkt, midden in de Black Friday campagne. 

Afgelopen week bereikte MediaMarkt met de curatoren van BCC een akkoord over de overname en maandag keurde de toezichthouder ACM de overname goed. Met de meeste verhuurders van de betreffende panden is inmiddels een overeenkomst getekend, met de overige zijn de besprekingen in een afrondende fase. Met de nieuwe winkels erbij komt het totale aantal MediaMarkt filialen in Nederland op 55. 

Mediamarkt ziet de verworven winkels een goede aanvulling op het al bestaande portfolio: ‘We verbeteren hiermee niet alleen de spreiding van onze winkels, het geeft ons ook de mogelijkheid om het nieuwe store format ‘Xpress’ in Nederland te introduceren. Een compacte formule gericht op stadscentra en shopping malls, met de focus op gemak en beschikbaarheid. Hiermee kunnen we onze klanten beter bedienen in stadscentra en shopping malls en versterken we bovendien onze omnichannel propositie.’

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.